Gölcüklü Çocuklar elleriyle Annelerine Hediye Yaptı « demokrat izmir

26 Ocak 2026 - 23:57

Gölcüklü Çocuklar elleriyle Annelerine Hediye Yaptı

Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği Anne Çocuk Atölyesi’ne katılan çocuklar, kendi elleriyle yaptıkları hediyelerle Anneler Gününü kutladılar.

Gölcüklü Çocuklar elleriyle Annelerine Hediye Yaptı
Son Güncelleme :

09 Mayıs 2025 - 14:16

Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği Anne Çocuk Atölyesi’ne katılan çocuklar, kendi elleriyle yaptıkları hediyelerle Anneler Gününü kutladılar. 

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler Günü etkinliği, Anıtpark’ta renkli görüntülere sahne oldu. Anneler Gününe özel düzenlenen Anne Çocuk Atölyeleri etkinliği, anne ve çocuklarına keyifli bir gün yaşattı. Birbirinden keyifli atölyelere katılan çocuklar, kendi elleriyle yaptıkları hediyelerle annelerinin Anneler Gününü kutladılar. Etkinliğe katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, maharetli çocukların elleriyle yaptıkları hediyeleri dikkatle inceleyerek, annelerinin Anneler Gününü tebrik etti.

BİRBİRİNDEN GÜZEL HEDİYELİKLER ÜRETTİLER

Etkinlikte; keçe sabun atölyesi, anne çocuk el baskı atölyesi, çanta el baskı atölyesi, anahtarlık atölyesi, anneme notum var atölyesi ve sürpriz atölyelerde anneler ve çocukları birlikte üretip eğlendiler. Birbirinden güzel ürünler üreten anneler ve çocukları, etkinlik için Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ettiler.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.