Dünya Müzik Günü Çeşme’de kutlandı « demokrat izmir

25 Ocak 2026 - 11:52

Dünya Müzik Günü Çeşme’de kutlandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla 21 Haziran Dünya Müzik Günü etkinlikleri kapsamında Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda tenor Hakan Aysev ile öğrencisi İnanç Menekşe sahne aldı.

Dünya Müzik Günü Çeşme’de kutlandı
Son Güncelleme :

21 Haziran 2025 - 12:11

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla 21 Haziran Dünya Müzik Günü etkinlikleri kapsamında Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda tenor Hakan Aysev ile öğrencisi İnanç Menekşe sahne aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Çoksesli Kadınlar Korosu’nun da eşlik ettiği konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

21 Haziran Dünya Müzik Günü dolayısıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Çeşme Cumhuriyet Meydanı’nda konser düzenlendi. “Usta ve Çıraktan Tenoral Esintiler” başlığıyla düzenlenen konserde tenor Hakan Aysev öğrencisi İnanç Menekşe ile sahneye çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Çoksesli Kadınlar Korosu’nun da eşlik ettiği konsere yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Aryalar, tangolar ve klasik eserlerle dolu konser izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Konserin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hatice Semerci ve Çeşme Belediyesi Başkan Yardımcısı Banu Ayhan, sanatçılara çiçek takdim ederek teşekkür etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.