Nilüfer’de 30 Ağustos “Zafer Sürüşü” ile kutlandı « www.demokratizmir.com.tr

17 Ekim 2025 - 23:04

Nilüfer’de 30 Ağustos “Zafer Sürüşü” ile kutlandı

Nilüfer Belediyesi’nin Mysia Yolları ve Nilüfer Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğinde, bisiklet tutkunları “Zafer Sürüşü”nde bir araya gelerek bayram coşkusunu yaşadı.

Nilüfer’de bisiklet tutkunları 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda bir araya geldi. Mysia Yolları ve Nilüfer Kent Konseyi iş birliğinde gerçekleştirilen program Nilüfer Kent Konseyi önünden başlayan “Zafer Sürüşü” ile başladı. Çok sayıda bisikletseverin katıldığı sürüşte katılımcılar, Ertan Ayçetin Bisikletevi’ne ulaştı.

Sürüşün tamamlanmasının ardından etkinlik, bisikletçi Gürsel Akay’ın hayatını konu alan, yönetmenliğini Burak Uyanık’ın üstlendiği “Eve Gelen Bisiklet” belgeselinin gösterimiyle devam etti. Katılımcılar, belgeselin ardından bisiklet kültürü, sürdürülebilir ulaşım ve sağlıklı yaşam üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirme fırsatı buldu.

Etkinliğe katılan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Bukle Erman, yaptığı konuşmada bisikletin kent yaşamındaki önemine vurgu yaparak, bu anlamlı organizasyonda emeği geçen Gürsel Akay, Burak Uyanık ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

02 Eylül 2025 - 12:03

Nilüfer Belediyesi’nin Mysia Yolları ve Nilüfer Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliğinde, bisiklet tutkunları “Zafer Sürüşü”nde bir araya gelerek bayram coşkusunu yaşadı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.