İzmirli Şampiyon Sporcuya Emniyetten Anlamlı Destek: Asya İrem Güneş’e Makamda Tebrik « demokrat izmir

30 Ocak 2026 - 19:39

İzmirli Şampiyon Sporcuya Emniyetten Anlamlı Destek: Asya İrem Güneş’e Makamda Tebrik

İzmirli Şampiyon Sporcuya Emniyetten Anlamlı Destek: Asya İrem Güneş’e Makamda Tebrik
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2025 - 8:04

İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Türkiye şampiyonu olan genç sporcu Asya İrem Güneş’i makamında ağırladı. Başarılarıyla gurur kaynağı olan genç sporcuya hediyeler takdim edildi.

İzmir Emniyet Teşkilatı, başarılı ve örnek gençleri desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda, 27 Nisan – 2 Mayıs 2025 tarihleri arasında Bolu’da düzenlenen okul sporları müsabakalarında Türkiye şampiyonu olan Asya İrem Güneş, İzmir İl Emniyet Müdürü Sayın Celal Sel tarafından makamında kabul edildi.

Asya İrem Güneş

Türkiye Şampiyonu Asya İrem Güneş’e Emniyetten Tebrik

İzmir’e altın madalya kazandıran genç sporcu, emniyet teşkilatı tarafından disiplinli ve özverili çalışmasıyla örnek genç olarak gösterildi. Celal Sel, başarılı sporcuyu kutlayarak çeşitli hediyeler takdim etti.

Asya İrem Güneş

İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel: “Gençlerimizle Gurur Duyuyoruz”

Ülkemizi Avrupa’da temsil eden böyle gençleri görmek, hem emniyet camiamız hem de Türk milleti için onur ve gurur vesilesidir.” diyen Emniyet Müdürü Sel, Asya İrem’in başarılarının devamını dileyerek, “Yeni şampiyonluklarda seni tekrar görmek isteriz. Seninle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Asya İrem Güneş

Genç Şampiyonun Hedefi Avrupa Başarısı

Genç şampiyon Asya İrem Güneş ise teşekkür ederek, “Yeni madalyalar kazanıp yine sizi ziyarete geleceğim Sayın Müdürüm” diyerek azim ve kararlılığını dile getirdi.

Asya İrem Güneş

Haber: Ali Erol Diker

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.