Çalı’da 2 bin 300 metrekarelik kaçak depo yıkıldı « demokrat izmir

28 Ocak 2026 - 16:34

Çalı’da 2 bin 300 metrekarelik kaçak depo yıkıldı

Nilüfer Belediyesi, kaçak yapılaşmayla mücadelesi kapsamında Çalı Mahallesi’nde 2 bin 300 metrekarelik ruhsatsız bir depoyu yıktı.

Çalı’da 2 bin 300 metrekarelik kaçak depo yıkıldı
Son Güncelleme :

19 Haziran 2025 - 10:00

Nilüfer Belediyesi, kaçak yapılaşmayla mücadelesi kapsamında Çalı Mahallesi’nde 2 bin 300 metrekarelik ruhsatsız bir depoyu yıktı.

Nilüfer Belediyesi, ilçedeki plansız yapılaşmanın önlenmesi ve tarım alanlarının korunması hedefiyle kaçak yapılara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalarda, Çalı Mahallesi’nde ruhsatsız olarak inşa edilen büyük bir depo tespit edildi.

Belediye ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda, 2 bin 300 metrekare alanda ruhsatsız olarak inşa edilen deponun yıkımına karar verildi. Güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen operasyonda, mal sahibinin engelleme girişimlerine rağmen yıkım çalışması sorunsuzca tamamlandı.

 

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.