Gümüşdere Ihlamur Vadisi Temizlendi « demokrat izmir

25 Ocak 2026 - 15:19

Gümüşdere Ihlamur Vadisi Temizlendi

Keçiören Belediyesi, vatandaşlara hijyenik ortamlar sunmak amacıyla çevre temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gümüşdere Ihlamur Vadisi Temizlendi
Son Güncelleme :

14 Temmuz 2025 - 8:10

Keçiören Belediyesi, vatandaşlara hijyenik ortamlar sunmak amacıyla çevre temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, yaz aylarında vatandaşlarca yoğun olarak kullanılan Gümüşdere Ihlamur Vadisi ve çevresinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. İş makineleri ve Fen İşleri Müdürlüğü personelinin katılımıyla yürütülen temizlikte özellikle dere yatağında biriken atıklar ve çamur tabakası temizlenerek hem kötü koku oluşumu hem de sinek gibi haşerelerin üremesi engellendi. Yapılan çalışmayla vadi, daha sağlıklı ve estetik bir görünüme kavuşturuldu.

Çalışmalar aralıksız sürüyor

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, vatandaşların temiz bir çevrede spor yapabilmesi, yürüyüş ve piknik gibi açık hava aktivitelerini huzur içinde gerçekleştirebilmesi için yürütülen temizlik çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.